Solar Centrum Nederland

info@solarcentrumnederland.nl

Waarom een thuisbatterij?

Energie efficiënt benutten

Optimaliseer de opbrengst van je zonnepanelen
Een thuisbatterij stelt je in staat om goedkopere energie op te slaan voor toekomstig gebruik, waardoor je de door jou opgewekte zonne-energie kunt gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt.
Handel in energie om je voordeel te vergroten  
Als je geen zonnepanelen bezit of nog meer voordeel wilt halen uit je thuisbatterij, kun je overwegen deze te koppelen aan een dynamisch energiecontract. Door energie op te slaan wanneer deze goedkoop is en deze te verkopen aan het net op momenten dat de prijzen hoog zijn, kun je aanzienlijk besparen en zelfs verdienen aan je thuisbatterij.
Besparen en verdienen zonder erbij na te denken  
Ons energiemanagementsysteem automatiseert dit proces volledig en stelt je in staat om zowel te besparen als te verdienen met je slimme thuisbatterij, zonder dat je er verder omkijken naar hebt.

Hoe werkt het?

Handel in energie met je thuisbatterij

Maximaliseer het voordeel van je thuisbatterij door actief te handelen in energie. Hoe werkt dat? Met een dynamisch energiecontract betaal je de werkelijke stroomprijs van dat moment. Als er veel duurzame energie beschikbaar is en de vraag laag is, kunnen de prijzen dalen tot lage of zelfs negatieve waarden.

De slimme thuisbatterij slaat automatisch zonne-energie en goedkope netstroom op. Wanneer de energieprijzen stijgen, kun je deze opgeslagen stroom weer gebruiken of terugverkopen aan het net. Dit slimme handelen stelt je niet alleen in staat om financieel te profiteren, maar draagt ook bij aan het evenwicht van het energienet.

Het hele proces vereist geen handmatige interventie, omdat het bijbehorende energiemanagementsysteem alles automatisch regelt op een intelligente manier.

Dit zeggen onze klanten over de samenwerking

Onze klanten waarderen onze professionele aanpak, duidelijke communicatie en hoge kwaliteit van dienstverlening. We gaan altijd een stap verder om aan hun verwachtingen te voldoen en bieden creatieve oplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften. Hierdoor zijn onze klanten keer op keer tevreden met onze samenwerking.

Dit is slechts een selectie van onze reviews. We zijn trots op de vele lovende reacties die we ontvangen.

“ Het bestaat nog: een bedrijf dat zijn afspraken netjes nakomt. Zonder geneuzel en onnodige vertraging. De installatie van de panelen was degelijk en werd door vakmensen uitgevoerd. De elektrische montage werd minutieus ingericht, tot het kleinste detail. Dat mijn dak slechts ruimte bood voor 1 paneel minder was een beetje pech. De factuur werd zonder morren aangepast. ”
Erik Westenberg
“ Vandaag zonnepanelen laten plaatsen. De mannen zijn erg vriendelijk, netjes en vakbekwaam. Weten precies waar ze het over hebben en geven duidelijke uitleg. Werken zorgvuldig met respect voor jouw spullen. Paul van het elektriciteit is super aardig, en denkt echt mee over de beste manier om alles aan te sluiten en is zelfs bereid daarvoor een uurtje langer te blijven. Bedankt!! ”
Wendy Jolink
“ Telefonisch een fijn informatief gesprek er werd mee gedacht met de mogelijkheden. Daarna rustig de tijd gehad om erover na te denken en andere opties te bekijken.

Gekozen voor Solar Centrum Nederland mooi aanbod, fijne service. Alles was definitief en ingepland, toen kregen we een telefoontje of het week eerder kon.

Vandaag zijn ze geïnstalleerd. Vriendelijked monteurs die netjes te werk zijn gegaan. Kortom wij zijn tevreden. ”
Chris Hiemstra
“ Zeer vakkundige mensen die de panelen hebben geplaatst en tevens meedenkend omtrent het plaatsen. Zowel de mensen van Solar centrum Nederland zijn vriendelijke mensen die welwillend meedekend zijn. De personen die de electriciteit hebben aangesloten zijn serieus en zijn de volgende dag teruggekomen met de nodige aanpassingen. ”
Eddy Boerman
“ Ik ben zeer tevreden over de informatie die ik kreeg voordat ik zonnepanelen ging aanschaffen. Ook tijdens de plaatsing van de panelen en de omvormer werd steeds overleg geleegd en ook de afwerking is zeer naar mijn tevredenheid verlopen. Solar Centrum Nederland is een aanrader. ”
Daisy Naarding
“ De jongens van Solar Centrum Nederland hebben bij ons een mooie set panelen geinstalleerd. Wij zijn er erg blij mee. Nette jongens en snel werk! Bedankt! ”
Thomas Bouwmeester
“ Tevreden met montage zonnepanelen (vriendelijke monteurs alles in overleg) monteur voor aansluiting meterkast idem. Alle lege verpakkingen meegenomen en afval netjes opgeruimd. Monteur voor app installatie alles netjes geïnstalleerd en uitleg gegeven. ”
Evan Bonenberg
“ Monteurs werkten netjes, rommel werd opgeruimd. De panelen konden niet volgens de tekening geplaatst worden, ter plekke werd een andere oplossing gezocht zodat het volledige aantal wel geplaatst kon worden. We zijn zeer tevreden. ”
Chris Velthoen
Previous
Next

Onze werkwijze

We nemen je graag mee in jouw project. Kijk hieronder hoe we het doen.

1

Intake en adviesgesprek

We nemen contact met je op om alle benodigde gegevens te verzamelen, zoals het daktype, de meterkast, het gewenste vermogen en meer. Dit zorgt voor een vliegende start.

2

Berekening van terugverdientijd en rendement

We zullen een gedetailleerde berekening maken van de terugverdientijd en het rendement. Hiervoor analyseren we jouw energieverbruik, de totale investering en de mogelijke subsidies. Op deze manier krijg je een duidelijk overzicht van de financiële voordelen.
3

Offerte en gedetailleerd legplan

Wanneer alle voorbereidingen zijn voltooid, maken we een gedetailleerde offerte en een legplan voor jouw dak. Met dit op maat gemaakte voorstel kun je een goed onderbouwde en nauwkeurig berekende keuze maken.

4

Akkoord en voorbereiding subsidieaanvraag

Bij akkoord vragen we je enkele belangrijke formulieren in te vullen. Ondertussen nemen wij de verantwoordelijkheid voor het indienen van de mogelijke subsidieaanvragen. Dit zorgt voor een soepel proces en vermindert de administratieve last voor jou.

5

Afronden en installeren

Solar Centrum Nederland plaatst zelf duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en airco's op uw bedrijfspand.


6

Onderhoud

Voor het onderhoud bieden wij vier diensten aan: periodieke inspectie, monitoring & storingsafhandeling, zonnepanelen reiniging en termijn keuringen. Met dit totaalpakket bent u ervan verzekerd dat uw installatie altijd blijft voldoen aan de meest actuele veiligheidseisen en installatierichtlijnen. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw zonnepanelensysteem maximaal rendement blijft leveren gedurende de hele levensduur.